Kahve falında taşları yıkamak

Kahve falında taşları yıkamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok güzel adımlar atılacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında taşları yıkamak gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında taşları yıkamak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşı yıkamak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş yıkamak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında tuvaleti suyla yıkamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla halı yıkamak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında elini ayağını yıkamak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini yıkamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top