Kahve falında taş yıkamak

Kahve falında taş yıkamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında taş yıkamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında taş yıkamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında taşları yıkamak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı yıkamak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında su bardağı yıkamak kazançlı olacağı işlere gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında bebek cenazesi yıkamak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araç yıkamak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top