Kahve falında taşla kovalamak

Kahve falında taşla kovalamak birçok kişinin yardımına koşulacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında taşla kovalamak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapmanız durumunda geleceğinizi korumanız daha kolay olabilir.

Kahve falında taşla kovalamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşla köpek kovalamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kovaladığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında satırla adam kovalamak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kovalamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çalıştığı yerde amir olacağına inanılır.

Kahve falında kurtları kovalamak kolay yoldan gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında akrep kovaladığını görmek ümitsizliğe, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin kovaladığını görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top