Kahve falında eşinin kovaladığını görmek

Kahve falında eşinin kovaladığını görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında eşinin kovaladığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında eşini kovalamak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi kovalamak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla kovalamak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında birini köpek kovaladığını görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın kovaladığını görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla kovalamak esenleyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top