Kahve falında tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Kahve falında tanımadığın biriyle arkadaş olmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, can sıkıcı haberler almaya, kişinin hayırlı yollara gireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Kahve falında tanımadığı arkadaşlar görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın arkadaş görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında tanımadık arkadaş görmek başarısının artacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle arkadaş olmak çabalarının boşa çıkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle arkadaş olmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın insanlarla arkadaş olmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birisiyle evlenmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak sorunların günden güne azalacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top