Kahve falında tanımadığı biriyle arkadaş olmak

Kahve falında tanımadığı biriyle arkadaş olmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, ilerleyemeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle arkadaş olmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı arkadaşlar görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın insanlarla arkadaş olmak şifa ve ilaç bulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle arkadaş olmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadık arkadaş görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın arkadaş görmek kazançlı işler yapılacağına, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle konuşmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top