Kahve falında tanımadığın bir kızla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir kızla öpüşmek işlerin yolunda gideceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek refah düzeyinin yükseleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak aile içindeki huzurun kaçacağına, çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gelirinin daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak mal mülk edineceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kızla öpüşmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top