Kahve falında tanımadığı kızla öpüşmek

Kahve falında tanımadığı kızla öpüşmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında tanımadığı bir kızı görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, işlerinin gerileyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı kızı görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla öpüşmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kıza aşık olmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top