Kahve falında baba ve oğlu görmek

Kahve falında baba ve oğlu görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, eğleneceğine, rızkından ve gelirinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba ve oğlu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında baba ve oğlu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine tabir olunur.

Kahve falında baba ve oğlunu görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Kahve falında oğluna tokat atmak makamının sürekli yükseleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu sakallı görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu güzel görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okumaya gitmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi oğlunun öldüğünü görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top