Kahve falında tanımadığı biri tarafından öpülmek

Kahve falında tanımadığı biri tarafından öpülmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kovalanmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından öpülmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biri tarafından kaçırılmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından öldürülmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biri tarafından öpülmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kaçırılmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkek tarafından öpülmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birine para vermek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top