Kahve falında tanımadığın biri tarafından kovalanmak

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kovalanmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, gelişim içine gireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kendisini korumaya alacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kovalanmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tarafından kovalanmak kötü bir duruma düşüleceğine, insanlara küsüleceğine yorulur.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek tarafından kovalandığını görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asker tarafından kovalanmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top