Kahve falında tanıdık birini sakal görmek

Kahve falında tanıdık birini sakal görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, tüm keyfinin kaçacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini sakal gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Kahve falında tanıdığı birini sakallı görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını sakal görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, planların sarkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sakallı görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini sakal görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı amca görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında top sakallı erkek görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top