Kahve falında tanıdığı birini sakallı görmek

Kahve falında tanıdığı birini sakallı görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı birini sakallı gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığını sakal görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birini sakallı görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sakallı görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birini sakal görmek hastalıklarından kurtulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını sakallı görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun beyaz sakal görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kadının kendini sakallı görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top