Kahve falında çatı görmek

Kahve falında çatı görmek üzüntülerin günden güne artacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatı gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısında gezmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında dağda çatışma görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çıkış yolları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çatı aktığını görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işarettir.

Kahve falında çatıdan atlayan birini görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş çatışma görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında çökmüş çatı görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top