Kahve falında tepside altın görmek

Kahve falında tepside altın görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, hastalıklarının biteceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside altın gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında tepside altın görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi altın görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında altın tepsi görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında tepside yoğurt görmek şeref ve haysiyetin artacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında tepside yemek taşımak maddi konularda kayıplar olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsinin kırıldığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top