Kahve falında suyun altında yıkanmak

Kahve falında suyun altında yıkanmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında suyun altında yıkanmak gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük bulmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun altında yılan görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Kahve falında su ve altın görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında suyun altında kalmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalettir.

Kahve falında suyun altında ev görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun altından geçmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde altın toplamak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su altında yaşamak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top