Kahve falında suyun altında ev görmek

Kahve falında suyun altında ev görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok daha fazla adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altında ev gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında suyun altında ev görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulur.

Kahve falında su altında ev görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında su altında ıslanmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde altın görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinden altın çıkarmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Kahve falında su altında yıkanmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kazancın daha da artacağına işarettir.

Kahve falında evin altında su görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top