Kahve falında suyun altında öpüşmek

Kahve falında suyun altında öpüşmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında suyun altında olduğunu görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında su altında nefes tutmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında su içinde altın toplamak yeni bir alışkanlık edinileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde altın bulmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında olmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında su altında olmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve su görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top