Kahve falında su altında yıkanmak

Kahve falında su altında yıkanmak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su altında yıkanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yüzünün hep güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su altında nefes tutmak yepyeni projelerle uğraşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalettir.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında su içinde altın toplamak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük bulmak işlerinin toparlanacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altında yıkanmak istediği gibi yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun altında kalmak yüklü bir miktar borç verileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suların altında kalmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top