Kahve falında suya hükmetmek

Kahve falında suya hükmetmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında suya hükmetmek gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında suya hükmetmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe hükmetmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kurulu düzenin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvanlara hükmetmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet eder.

Kahve falında yılana hükmetmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulur.

Kahve falında cinlere hükmetmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında rüzgara hükmetmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde yün görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde fil görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top