Kahve falında rüzgara hükmetmek

Kahve falında rüzgara hükmetmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında rüzgara hükmetmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında rüzgara hükmetmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında cinlere hükmetmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe hükmetmek ileriye gideceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana hükmetmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanlara hükmetmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya hükmetmek geçici olarak rahatsızlanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında aşırı rüzgar görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top