Kahve falında süt ve şeker görmek

Kahve falında süt ve şeker görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt ve şeker gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında şekerli süt içmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerli süt görmek elindeki işi rayına oturtacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt ve şeker görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limonlu şeker yemek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, yolculuğa işaret eder.

Kahve falında şeker aldığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına şeker vermek sorunların günden güne artacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında şekeri görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şeker taşımak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top