Kahve falında arkadaşına şeker vermek

Kahve falında arkadaşına şeker vermek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına şeker vermek gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında arkadaşına şeker vermek moral olarak çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında misafir şekeri almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında peynir şekeri görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şekerli kahve içmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş şeker görmek malını ve parasını kaybedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerde karınca görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet eder.

Kahve falında şeker doldurmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top