Kahve falında sünnet yapmak

Kahve falında sünnet yapmak kalp kırmaya, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında sünnet yapmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlardan veya bir süredir kaçtığınız problemlerden kaçmak zor olabilir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında sünnet yapmak ancak yılmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Kahve falında sünnet hazırlığı yapmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sünnetsiz görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sabah namazının sünnetini kıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, insanlara olan güvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında kızın sünnet olmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top