Kahve falında kızın sünnet olmak

Kahve falında kızın sünnet olmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, şükrederek yaşayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında kızın sünnet olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında kızın sünnet olmak maddi sorunlarının artacağına, rızkının çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın sünnet olduğunu görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kızın sünnet olacağını görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin sünnet olduğunu görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar sünnet olmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sünnet konvoyu görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet arabası görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top