Kahve falında sünnet kartı görmek

Kahve falında sünnet kartı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet kartı gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında sünnet kartı görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında sünnet konvoyu görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kızın sünnet olacağını görmek fikirlerinin çatışacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar sünnet olduğunu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sünnet olduğunu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top