Kahve falında suda uyumak

Kahve falında suda uyumak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Kahve falında suda uyumak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Kahve falında suda uyumak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işarettir.

Kahve falında kuran okurken uyumak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında yerde uyumak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin uyuduğunu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle beraber uyumak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde uyumak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta uyumak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top