Kahve falında kendinin uyuduğunu görmek

Kahve falında kendinin uyuduğunu görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, eksiği kendinde bulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kendinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin uyuduğunu görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulur.

Kahve falında başka bir evde uyuduğunu görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, küslükleri gidereceğine işaret eder.

Kahve falında dağın eteğinde uyumak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada uyumak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun uyuduğunu görmek kötü ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birini uyuduğunu görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evde uyumak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında namazda uyumak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top