Kahve falında suda böcekler görmek

Kahve falında suda böcekler görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında suda böcekler gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında suda böcekler görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında suda böcek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında suda yazı görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu suda yürümek bir yandan cenaze olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında suda uçak görmek yeteneklerini geliştirmeye, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda ölmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hikmete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top