Kahve falında suda yazı görmek

Kahve falında suda yazı görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, yıpranacağına, strese gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yazı gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında suda yazı görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yazılı kuran görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yazılı notu görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında taş üstünde yazı görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masaya yazı yazmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında kağıttan yazı okumak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzeri yazılı beyaz kağıt görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kader yazısı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top