Kahve falında siyah oltu taşı görmek

Kahve falında siyah oltu taşı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kara kara düşünür olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah oltu taşı gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah taşlar görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah değerli taş görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük siyah taş görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top