Kahve falında şeftali istemek

Kahve falında şeftali istemek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, işlerini toparlayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Kahve falında şeftali istemek gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında şeftali istemek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali reçeli görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında şeftali soymak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, ekmeğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş şeftali görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük şeftali yemek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali pişirmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top