Kahve falında siyah kalem görmek

Kahve falında siyah kalem görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kalem gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi almak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, para sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kalem almak işlerinin de rast gideceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah dolma kalem görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah kalem görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top