Kahve falında siyah kalem almak

Kahve falında siyah kalem almak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah kalem almak gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Kahve falında siyah dolma kalem görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah göz kalemi almak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kalem almak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak kötü günlerin arkada kalacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kalem çekmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top