Kahve falında siyah çikolata görmek

Kahve falında siyah çikolata görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, borçlarını bitireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah çikolata gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında siyah çikolata görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata sosu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmenden çikolata almak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle çikolata yemek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Kahve falında çikolata aldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında paket çikolata görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve şeker görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top