Kahve falında öğretmenden çikolata almak

Kahve falında öğretmenden çikolata almak kazancının artacağına,, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, istediği başarıyı göstereceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenden çikolata almak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında öğretmenden çikolata almak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin bir öğretmenini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmene hediye almak elindekini de bitireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmeniyle sevgili olduğunu görmek üzüntünden sağlığından olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anaokulu öğretmeni görmek kötü noktalara geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında öğretmenin evlendiğini görmek yeniden can bulacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun öğretmenini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında matematik öğretmeni olmak durumunuzun iyileşeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top