Kahve falında siyah büyük taş görmek

Kahve falında siyah büyük taş görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah büyük taş gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında siyah büyük taş görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük taş görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında büyük taş taşımak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük taş görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde büyük taşlar görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top