Kahve falında siyah beyaz etek görmek

Kahve falında siyah beyaz etek görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz etek gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek işlerindeki karın artacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz etek görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kısa siyah etek giymek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah etek görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında siyah etek almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah etek giydiğini görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah etek giymek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top