Kahve falında siyah etek almak

Kahve falında siyah etek almak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine inanılır.

Kahve falında siyah etek almak gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Kahve falında siyah etek vermek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Kahve falında siyah etek giymek nifak sokanların cezalandırılacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah etek giymek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah etek almak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun siyah etek görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında siyah etek dikmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, şansa alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top