Kahve falında şişle yaralanmak

Kahve falında şişle yaralanmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hasta ise iyileşeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişle yaralanmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında şişle yaralanmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda şişlik görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünde şişlik görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hak yolundan ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş yanak görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lastik şişirmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top