Kahve falında ayna çalmak

Kahve falında ayna çalmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayna çalmak gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Kahve falında ayna çalmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında aynalı kapı görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden ayna almak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine ayna vermek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda ayna görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında aynada adam görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında aynada kendini görememek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top