Kahve falında birisine ayna vermek

Kahve falında birisine ayna vermek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine ayna vermek gördüyseniz:

  • Kıskançlığa veya inatlaşmaya bağlı uyumsuzluklar ya da anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı ayna görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Kahve falında birden çok ayna görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna bulmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalettir.

Kahve falında aynada kendine bakmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kare ayna görmek işlerinde verimin artacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eve ayna almak aşının da çoğalacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında namaz kılmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top