Kahve falında sinide yemek yemek

Kahve falında sinide yemek yemek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinide yemek yemek gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sinide yemek görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işaret eder.

Kahve falında yemek sinisi görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sinide yemek yemek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işarettir.

Kahve falında sini tepsi görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında eski sinif arkadasini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sini almak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sini baklava görmek bir fitne çıkarmaya, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sini yıkamak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top