Kahve falında sini yıkamak

Kahve falında sini yıkamak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sini yıkamak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında sini yıkamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sinif arkadasini görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine inanılır.

Kahve falında sini taşımak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bakır sini görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında boş sini görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, eskileri yâd edeceğine delalettir.

Kahve falında sini tepsi görmek onlara çok bağlı olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Kahve falında sofra sinisi görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top