Kahve falında şiir söylemek

Kahve falında şiir söylemek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yanlış adımlar atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiir söylemek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında şiir söylemek durumun değişmesine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işarettir.

Kahve falında aşk şiiri yazmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye şiir okumak ticarete adım atacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şiir defteri görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiir okuyan birini görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında şiir görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalettir.

Kahve falında birine şiir okumak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top