Kahve falında şiir görmek

Kahve falında şiir görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında şiir gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında şiir okuyan birini görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine şiir okumak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında şiir yazmak gözden düşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiir okuduğunu görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahnede şiir okumak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye şiir yazmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiir görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şiir ezberlemek borçların gittikçe artacağına, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top