Kahve falında sevgiliyi saklamak

Kahve falında sevgiliyi saklamak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi saklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi saklamak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et saklamak kariyerinde atılım yapacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik saklamak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi saklamak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet saklamak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top