Kahve falında sevgiliyi hamile görmek

Kahve falında sevgiliyi hamile görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi hamile gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Kahve falında sevgiliyi başkasından hamile görmek sorunların bu sayede aşılacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden hamile kalmak de elinin bollaşacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olduğunu görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yaşam standartlarının artacağına inanılır.

Kahve falında hamile sevgili görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden hamile olmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini hamile görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden hamile olduğunu görmek günah işlemeyi terk edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top