Kahve falında sevgiliden hamile olmak

Kahve falında sevgiliden hamile olmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, evine haciz geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden hamile olmak gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinden hamile kalmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinden hamile olduğunu görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olduğunu görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin hamile olduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini hamile olarak görmek ünleneceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin hamile olduğunu görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top