Kahve falında sevgilisini hamile görmek

Kahve falında sevgilisini hamile görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini hamile gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Kahve falında sevgilisinden hamile kaldığını görmek mal mülk sahibi olunacağına, gönül yaralarının iyileşeceği rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hamile görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olduğunu görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başkasından hamile görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden hamile olduğunu görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi hamile görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top